Monster Games maakt nieuwe titel voor Wii

Ontwikkelaar Monster Games bracht net vlak na de lancering van de Nintendo Wii de racegame Excite Truck uit. In deze game waar je met opgepompte trucks door woestijnachtige gebieden heen rijdt kreeg positieve recensies wereldwijd en ook door onze Peter werd de game beloond met een mooi eindcijfer (4 van de 5 sterren).

Nu, bijna twee jaar later, meldt Richard Garcia van Monster Games dat er twintig medewerkers in het geheim aan een nieuwe game hebben gewerkt:

Right now, the 20 employees at Monster Games are working on a top-secret video game for Nintendo. They've worked on it for two years and are nearly finished. The process is so private the designers must darken their monitors when the bottled-water deliveryman enters the office.

De kans is groot dat het weer een racegame wordt, maar of deze een vervolg zal worden van het eerste deel is nog onduidelijk. Houdt Gameliner dan ook in de gaten voor meer informatie over deze nog mysterieuze titel.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?