Monster Crown
  • ONTWIKKELAAR Studio Aurum
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE -

Monster Crown vanaf nu beschikbaar in Early Access

Als je niet kunt wachten op de release van Monster Crown, dan is de game vanaf nu beschikbaar via Early Access. De game heeft veel weg van de klassieke Pokémon-games.

Monster Crown is ontwikkeld door slechts één persoon; Jason Walsh. Hij is de oprichter van Studio Aurum. Evenals bij Pokémon is het de bedoeling om monsters te vangen, te trainen en te gebruiken in gevechten. Het duistere verhaal van Monster Crown reflecteert veel van de ontwikkelaar en geeft inzicht in de het goede en slechte van de mensheid. Monster Crown speelt zich af op Crown Island, waar meer dan tweehonderd monsters te vinden zijn. Om deze monsters te kunnen fokken, moet je een pact met ze aangaan. Ieder monster is uniek door zijn looks, aanvallen en statistieken.

Monster Crown1

Monster Crown is vanaf nu beschikbaar via Steam Early Access. Het is nog niet bekend wanneer de game uit Early Access gehaald gaat worden.

BRON Soedesco

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?