Monopoly keert terug

Dit oeroude bordspel heeft opnieuw zijn weg gevonden naar de huiskamer. Dit maal in een nieuw jasje, gebaseerd op het bordspel Monopoly Here & Now: The World Edition, die ook dit jaar zal verschijnen. EA zal dit spel zowel op de PlayStation 2, de Wii als de Xbox 360 uitbrengen.

Het spel brengt je langs wereldsteden en de bekende monumenten, hierdoor vul je je paspoort. Met een gevuld paspoort speel je nieuwe speelborden vrij, of daag je andere spelers uit in mini-games. Naast de singleplayer mode is er ook een multiplayer mode. Of de multiplayer mode ook via internet speelbaar zal zijn laat EA nog in het midden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?