Monkey Island keert terug

Monkey Island keert terug. LucasArts heeft vandaag bekendgemaakt dat de hilarische adventure-gamereeks vanaf 7 juli weer terug is. Momenteel zijn ze zelfs bezig met twee projecten gebaseerd op de originele franchise.

Telltale komt namelijk met een geheel nieuwe adventure game voor de Wiiware en PC, genaamd Tales of Monkey Island. Deze game zal verdeeld zijn over vijf maandelijkse episodes en is vanaf 7 juli beschikbaar.

Het tweede project is een vernieuwende versie van de eerste Monkey Island game en komt later deze zomer uit voor Xbox Live Arcade en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?