One Piece: Burning Blood

  • Ontwikkelaar Spike
  • Eerste releasedatum 3 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Monkey D. Garp en Ceasar Clown naar One Piece Burning Blood

Monkey D. Garp en Ceasar Clown komen naar One Pierce Burning Blood. Dat heeft Bandai Namco vandaag bekendgemaakt middels een persbericht. Beide characters zijn vanaf vandaag gratis te downloaden voor spelers die al een pack in het bezit hebben. Anders zijn de charcters bètaald te verkrijgen.

Monkey D. Garp is Luffy's grootvader en ondanks zijn hoge leeftijd, is hij nog steeds een van de sterkste leden van de Marine. Ceaser Clown maakt het zijn vijanden zwaar met zijn Logia-abilities en haalt kracht uit het Gas-Gas Fruit.

onbekend

One Piece Burning Blood is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation Vita en pc. Bij ons kreeg One Piece Burning Blood drie en een halve ster.

BRON Persbericht Bandai Namco

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?