Check hier alle PlayStation State of Play content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Monkey Ball komt naar Fall Guys

Fall Guys heeft weer een nieuw kostuum aangekondigd voor de game. Dit keer gaat het om een samenwerking met de Monkey Ball-franchise.

Fall Guys staat bekend om de vele samenwerkingen. Zo kwamen eerder al onder andere Ratchet & Clank, Untitled Goose Game en Disney-kostuums uit in de game. Deze keer komt Monkey Ball binnenrollen met een kostuum. Het gaat om een outfit gebaseerd op AiAi, het hoofdpersonage uit de Monkey Ball-games. De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken.

Fall Guys is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5 en pc. De game moet later ook gaan uitkomen op de Nintendo Switch en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?