Molyneux is een groot fan van Heavy Rain

We kennen allemaal wel Peter Molyneux, de man achter de Fable-serie voor de Xbox 360. Maar, dat hij alleen bezig is met de Xbox 360 is helemaal niet geval, integendeel zelfs. Hij is namelijk een groot fan van Heavy Rain voor de PlayStation 3. Hij vertelde de site Joystiq, dat hij de game helemaal geweldig vond.

I recommend anyone who wants to start to see the first glimpses of the future of videogames to go out and buy it, personally, I could not bring myself to play more than 90 minutes, because the world that was there was so dark and so emotionally involving I felt emotionally beaten up.
But there's no question in my mind that games like Heavy Rain - games that have a new fidelity in the way that they present their experiences, obviously made with cinematography and motion capture in mind - can really show the way forward to a new form of entertainment, which is evolving the story and choices and consequences.

Hij is helemaal onder de indruk van de game en hij vindt dat ze geweldig gebruik hebben gemaakt van het quick-time event system, waarvan hij eerst dacht dat het uitgestorven was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?