Mojang onthult details eerste DLC Minecraft Dungeons

Geplaatst: 1 juni 2020 11:56
Aangepast: 1 juni 2020 11:56

Over een maand kunnen we de eerste DLC van Minecraft Dungeons al verwachten. Mojang onthult nu de eerste details van deze DLC.

Minecraft Dungeons is nog maar net een week uit, maar we kunnen binnenkort al de eerste DLC verwachten. Zoals ik in mijn review van Minecraft Dungeons al had aangegeven, is de game wat aan de korte kant, maar daar brengt Mojang binnenkort verandering in. Mojang heeft namelijk onthuld dat er twee DLC-pakketten aan zitten te komen. De eerste, genaamd Jungle Awakens, komt volgende maand al naar de game. Deze DLC brengt je naar de jungle biome waar je drie nieuwe missies kunt spelen. Daarnaast brengt deze DLC ook nieuwe wapens, uitrusting en artefacten naar de game en natuurlijk ook nieuwe monsters om deze op uit te proberen. Daarnaast heeft Mojang ook onthuld dat de tweede DLC later dit jaar aan de game wordt toegevoegd. Deze DLC heet Creeping Winter en brengt je naar ijzige gebergten.

Minecraft Dungeons is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De eerste DLC Jungle Awakens verschijnt in juli.

Bron: Mojang
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Dungeons

Series

Minecraft

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2020

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord