Mogen we je even voorstellen aan de nieuwe Lara

Het nieuwe gezicht van de game-babe Lara Croft, wordt vanaf nu vertolkt door de 23-jarige Alison Carroll, een vrijgezelle receptioniste uit Engeland.

Na uitgekozen te zijn uit honderden andere babes, mag zij de wereld rondreizen om fans te ontmoeten, Tomb Raider te promoten en vette stunts na te doen. Zelf hoopt ze nu eindelijk een leuk vriendje te vinden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?