Mogelijke PS3-versie van Blood Bowl

Momenteel wordt er bij Cyanide hard gewerkt aan de game Blood Bowl. Tot nu toe zal de game echter alleen op PlayStation Portable, Nintendo DS, Xbox 360 en PC uitkomen. Toch is er kans op een PlayStation 3 versie van de game.

Antione Villepreux, project manager, vertelde namelijk dat de PlayStation 3 bezitters de hoop niet moeten opgeven, want als de andere versies goed verkopen is Cyanide bereid een PlayStation 3 versie te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?