Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Mogelijke ports van No More Heroes

Later dit jaar komt er een port van de Wii versie van No More Heroes. Deze port zal de naam No More Heroes: Heroes' Paradise meekrijgen en verschijnen voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Marvelous Entertainment, de ontwikkelaar van No More Heroes 2: Desperate Struggle heeft eerder ook al bekendgemaakt dat er, zeer waarschijnlijk, een HD port van deze laatste Wii 'exclusive' zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?