Check hier alle PlayStation State of Play content

Mogelijk Bayonetta 2

Mike Hayes, president van SEGA, wil graag een vervolg op de game Bayonetta. Hij is echter niet de enige die graag een vervolg van de game ziet. Eerder maakte Hideki Kamiya ook al bekend dat hij graag een tweede deel ziet, alleen dan als spin-off.

Hayes:

If you think about it, we can sequel-ise Bayonetta, AVP, Alpha Protocol and we can make a hit of something like Vanquish. Add that to Football Manager and Virtua Tennis - we actually have a broad portfolio.

Het is dus goed mogelijk dat Bayonetta 2 wordt ontwikkeld. Bayonetta is echter niet de enige titel waar Hayes graag nog een deel van ziet. Zo ook Alpha Protocol, Virtua Tennis en Football Manager.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?