Tom Clancy's The Division 2
  • ONTWIKKELAAR Massive Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • GENRE RPG, Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Moeilijkheidsgraad raids The Division 2 mogelijk aangepast

Dankzij de komst van de Dark Hours-uitbreiding is het sinds kort mogelijk om raids te doen in Tom Clancy's: The Division 2. Dit blijkt echter niet zo makkelijk en Ubisoft overweegt dan ook de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Het heeft spelers drie dagen gekost voor het een groep gelukt was een raid te voltooien. Op de pc duurde het dankzij de betere framerates en de besturing met de muis slechts vijf uur voordat dat lukte. Er komen dus veel klachten binnen van console-gamers die de raids te moeilijk vinden. Ubisoft is momenteel serieus aan het overwegen de moeilijkheid aan te passen, zodat de raids op de console toegankelijker worden. Het was wel Ubisoft's bedoeling de raids moeilijk te maken, waardoor samenwerken en communicatie een belangrijke rol zouden spelen. Maar doordat het zo lang heeft geduurd voor er überhaupt een raid was voltooid gaat Ubisoft toch kijken of het nodig is de moeilijkheidsgraad aan te passen.

preview the division 21

Tom Clancy's: The Division 2 is speelbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Reddit

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?