Modus niet speelbaar in CoD: Vanguard op Xbox Series

Geplaatst:

Slecht nieuws voor liefhebbers van Call of Duty: Vanguard met een Xbox Series X/S in huis. De Champion Hill-modus is daar tijdelijk niet speelbaar.

Het leven is de laatste tijd beslist niet rooskleurig voor Call of Duty: Vanguard-spelers op Xbox. Vorige maand werd bekendgemaakt dat sommige content in Call of Duty: Vanguard exclusief op PlayStation beschikbaar zou zijn. Nu is ook de Champion Hill-modus tijdelijk niet speelbaar op de next-gen console van Microsoft. In de modus betreden acht kleine teams het speelveld. Daar is het doel om de tegenpartij volledig uit te schakelen, zodat er uiteindelijk slechts één team met de overwinning naar huis kan gaan. Natuurlijk heeft Sledgehammer Games deze modus niet zonder reden uit de game geknikkerd. Recentelijk zijn er een hoop crashes in deze modus gemeld. Het team achter de game heeft daarom de modus offline gehaald om die problemen te onderzoeken.

De Champion Hill-modus is nog wel speelbaar op alle andere platformen. Het is nog onduidelijk wanneer Xbox Series-bezitters weer het speelveld kunnen betreden.

Bron: Sledgehammer Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord