Cities: Skylines

  • Ontwikkelaar Colossal Order
  • Eerste releasedatum 10 maart 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Mods toegevoegd aan Cities Skylines - Xbox One Edition

Goed nieuws voor spelers van Cities Skylines - Xbox One Edition, die graag mods willen gebruiken in de game. Paradox Interactive en ontwikkelaar Tantalus Media hebben deze namelijk toegevoegd middels een gratis update.

De toevoegde mods zijn uitgekozen door Tantalus Media en de community. Spelers kunnen onder andere aan de slag met nieuwe gebouwen en items. Naast het nieuws over de mods is bekendgemaakt dat het Content Creator Pack vanaf 6 maart verkrijgbaar is voor de Xbox One, en later ook voor de PlayStation 4. Dit DLC-pack zit vol gebouwen en andere content, gemaakt door de beste modders van Cities: Skylines.

ontbrekende afbeelding

Cities: Skylines is verkrijgbaar voor de pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?