ModNation Racers releasedatum in mei?

ModNation Racers kan je vergelijken met LittleBigPlanet. Je kunt alles zelf maken; je racer, de auto en zelfs de banen kun je zelf ontwikkelen. Er is nu een bèta van de game gaande. Misschien ben jij wel een van de gelukkigen die hem binnen heeft kunnen halen!

Als je de bèta niet hebt gedownload, zul je even moeten wachten op de release van de game. Volgens een Franse bestelsite is de release van de game op 19 mei. Deze datum is nog niet bevestigd. Een korreltje zout is dan ook gepast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?