Modern Warfare wordt gedwongen om controversieel te zijn

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2019 15:26

De Modern Warfare games worden gedwongen om controversieel te zijn. Dat heeft de voormalige directeur van Sledgehammer Games, Michael Condrey, in een interview met Venture Beat gezegd.

Sledgehammer Games is verantwoordlijk geweest voor meerdere Call of Duty games, waaronder Modern Warfare 3. Michael Condrey stond tot 2018 aan het roer van deze game-studio. Hij kreeg tijdens een interview met tech nieuws platform, Venture Beat, de vraag wat hij vond van de aankondiging van de nieuwe Call of Duty: Modern Warfare op E3. Condrey gaf daarbij aan dat hij het lastig vond. Er gaan geruchten rond dat de nieuwe Modern Warfare zich in het Midden-Oosten gaat afspelen, waar op dit moment veel spanningen zijn. Volgens Condrey is dat besluit genomen door de PR-afdeling, die willen dat de games "donkerder" en "controversiëler" worden, zodat de games meer publiciteit krijgen.

Call of Duty: Modern Warfare komt 25 oktober uit op de PlayStation 4, pc en Xbox One.

Bron: Venture Beat

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord