Modern Warfare valt buiten UK Chart

Vandaag is Modern Warfare 2, de shooter die vorig jaar massaal door gamers werd gekocht buiten de Uk Top 10 gevallen. De game stond gedurende 9 weken op de eerste plaats sinds de release van 37 weken geleden.

De game is al is eerder buiten de top 10 gevallen, maar wist zich weer terug te vechten naar plaats nummer 9. Helaas zat het deze week weer niet mee en verdient Modern Warfare met 1,7 miljoen verkochten exemplaren de 11e plaats.

UK Chart
1. Toy Story 3 (Disney Interactive Studio, Disney)
2. Red Dead Redemption (Rockstar San Diego, Rockstar)
3. Dance on Broadway (Ubisoft, Ubisoft)
4. Lego: Harry Potter: Years 1-4 (TT Games, Warner Bros Interactive)
5. Tiger Woods PGA Tour 11 (EA Sports, EA)
6. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo, Nintendo)
7. 2010 FIFA World Cup South Africa (EA Sports, EA)
8. Just Dance (Ubisoft, Ubisoft)
9. Dragon Quest IX (Square Enix, Nintendo)
10. Crackdown 2 (Ruffian Games, Microsoft Games Studios)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?