Check hier alle PlayStation State of Play content

Modern Warfare telt ruim 25 miljoen gamers

Modern Warfare 2 had in de eerste 5 dagen al een recordbedrag van 550 miljoen opgeleverd. Daar blijft het echter niet bij, want ondanks dat het geen record is heeft de game nog een mooi aantal om mee te showen.

Robert Bowling, community manager bij Infinity Ward, heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt dat de game ruim 25 miljoen gamers telt, met aan top de Xbox 360 aangezien de meeste gamers Modern Warfare 2 online spelen via hun Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?