Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Modern Warfare skin verwijderd uit de game

Een skin is verwijderd uit Call of Duty: Modern Warfare nadat er een discussie omheen ontstond. De skin refereerde namelijk naar de grens tussen Amerika en Mexico.

De skin was voor operator Wayne 'D-Day' Davis en was zowel in Modern Warfare als in Warzone te gebruiken. De naam van de skin was 'Border War', wat refereerde naar het Amerikaanse beleid omtrent de grens met Mexico. Als je de skin gebruikt, ziet Wayne Davis eruit als een Border Patrol agent, compleet met de outfit, het pantser en de cowboy hoed. De omschrijving van de skin was als volgt: 'Laat hen zien dat ze verkeerd bezig zijn en laat ze ervoor boeten'. Niet de beste keuze om een dergelijke skin met deze omschrijving aan een game toe te voegen. Daar is Infinity Ward, ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare, nu ook achter. Een tijd geleden verwijderde de studio ook het 'okay' gebaar uit de game. Dit gebaar was een symbool van haat onder witte nationalisten.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor Pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Gamerant

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?