Modern Warfare naar de DS

Modern Warfare 2 zal niet de enige Call of Duty game zijn die binnenkort wordt uitgebracht, want Activision kondigde vandaag aan dat er op 10 november nog een game zal verschijnen. Call of Duty: Modern Warfare: Mobilised zal namelijk diezelfde dag uitkomen voor de Nintendo DS.

Deze game wordt special door n-Space voor de Nintendo DS ontwikkeld. De game krijgt dan ook een exclusieve verhaallijn, waarin de gamer computers moet hacken, voertuigen moet controleren en allerlei vette wapentuig moet gebruiken om zo de vijand uit te schakelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?