Check al onze gamescom content hier!

Modern Warfare krijgt offline co-op

Een tijdje terug werd Call of Duty 4: Modern Warfare ook voor de Nintendo Wii aangekondigd en vandaag kwam Daniel Suarez met nog meer goed nieuws voor de Nintendo Wii bezitters. De game zal namelijk een offline co-op mode bevatten.

Speler twee zal echter minder geluk hebben met deze offline co-op, want speler twee zal minder mogelijkheden kennen als speler één. Zo kan speler twee alleen helpen met vijanden neerschieten. Speler twee krijgt namelijk geen eigen personage en kan zodoende ook niet zelf rondlopen in het spel. Speler twee dient dus meer als ondersteuning.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?