Check al onze gamescom content hier!

Modern Warfare eindelijk naar de Wii

Maandag maakte Infinity Ward al bekend dat Modern Warfare 2 ook naar de Nintendo DS zal komen. De Wii-bezitters worden ook niet vergeten op 10 november, want zij krijgen de originele Modern Warfare als remake voor hun kiezen.

Website Kotaku wist ons dit te melden. De remake van Modern Warfare zal op dezelfde datum verschijnen als Modern Warfare 2, 10 november. Ontwikkelaar Treyarch, die ook Call of Duty 3- en 5 heeft ontwikkeld, zal de game voor zijn rekening nemen. Uitgever Activision heeft dit nieuws nog niet bevestigd.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?