Modern Warfare downloadbaar via Games on Demand

Via de downloadservice, Games on Demand, van Microsoft is het mogelijk om Call of Duty 4: Modern Warfare te downloaden voor $39.99. Het downloaden van de game bedraagt 6GB.

Naast Modern Warfare zijn ook Battlefield 2: Modern Combat en Battlestations: Midway beschikbaar gesteld om te downloaden. Deze kosten aanzienlijk minder, namelijk $19.99 per stuk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?