Modern Warfare brengt gamemodus Grind terug

Geplaatst: 3 januari 2020 13:30
Aangepast: 3 januari 2020 13:31

Activision blijft nieuwe content voor Call of Duty: Modern Warfare uitbrengen. Dit keer blazen ze nieuw leven in een gamemodus die fans van de serie wellicht al kennen.

De modus is genaamd Grind en werd origineel geïntroduceerd in Call of Duty: Ghosts. De uitgever noemt het een mix van Kill Confirmed en Hardpoint. Het is namelijk de bedoeling dat de spelers vijandelijke dogtags verzamelen en die naar een verzamelpunt brengen. Dit verzamelpunt blijft echter rondspringen rondom de map, wat zorgt voor een dynamische beleving. Er is ook een groter risico verbonden aan het ronddragen van meerdere dogtags, want je kan ze allemaal tegelijkertijd verliezen. Grind vervangt de modus Drop Zone.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord