Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Modern Warfare brengt gamemodus Grind terug

Activision blijft nieuwe content voor Call of Duty: Modern Warfare uitbrengen. Dit keer blazen ze nieuw leven in een gamemodus die fans van de serie wellicht al kennen.

De modus is genaamd Grind en werd origineel geïntroduceerd in Call of Duty: Ghosts. De uitgever noemt het een mix van Kill Confirmed en Hardpoint. Het is namelijk de bedoeling dat de spelers vijandelijke dogtags verzamelen en die naar een verzamelpunt brengen. Dit verzamelpunt blijft echter rondspringen rondom de map, wat zorgt voor een dynamische beleving. Er is ook een groter risico verbonden aan het ronddragen van meerdere dogtags, want je kan ze allemaal tegelijkertijd verliezen. Grind vervangt de modus Drop Zone.

Call of Duty Modern Warfare6

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Activision

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?