Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 3 overeind gehouden

Afgelopen weekend zijn er juridische documenten op straat gekomen van de rechtzaak rondom ex-Infinity Ward bazen Vince Zampella en Jason West tegen Activision. De juridische documenten zijn in handen handen beland van website Kotaku.

De juridische documenten betreft de zaak tussen uitgever Activision en de voormalige Infinity Ward bazen Jason West en Vince Zampella.

In de stukken staat dat een van de belangrijke klachten van Activision is dat West en Zampella pogingen hebben gedaan om af te scheiden van Activision en een nieuwe spin-off studio op te zetten. Daartoe zouden ze opzettelijk de ontwikkeling op Modern Warfare 3 hebben vertraagd en dat deze vertragingen gebruikt hebben als losgeld in hun onderhandelingen met Activision.

Verder in deze documenten staat:

as a direct and proximate result of this breach of the covenant of good faith and fair dealing, Activision has been forced to commit additional resources to Modern Warfare 3

Vertaalt:

als een direct en naast gevolg van deze schending van het verbond van de goede trouw en eerlijke handel is Activision gedwongen om extra middelen te besteden aan Modern Warfare 3.

Ongeacht wie er wint in deze zaak. Activision heeft zojuist aangegeven dat men van plan is om een nieuwe Modern Warfare-titel uit te brengen, ook al zou het met vertraging zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?