Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 wapens bekend

Alle gameplay beelden en trailers die er van Modern Warfare 2 zijn verschenen heeft de site Joystick eens flink onder de loop genomen. De site wou er namelijk achter komen welke wapens er in de game zitten.

Zo heeft de site een lijstje opgesteld met de wapens uit de game. Natuurlijk zijn dit niet alle wapens, maar deze zijn ook zeker niet verkeerd.

Silenced Bushmaster ACR
M110 SASS
Famas (Met Red Dot Sight Attachment)
Steyr AUG HBAR
Glock 18 (Pistool)
AK47
SPAS-12
M429 SAW
870MCS
SCAR
Frag Grenade
FN F2000
UMP .45
P90
M1911 (Pistool)
C4 (Explosief)
Stun Grenade

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?