Modern Warfare 2 verbreekt alle records

Zojuist heeft Activision laten weten dat ze met Modern Warfare 2 alle verkooprecords hebben verbroken. Afgelopen dinsdag werd de game gelanceerd en in de eerste 24 uur zijn er alleen al in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk meer dan 4,7 miljoen exemplaren over de toonbak gegaan en dat heeft zo'n $310 miljoen opgebracht.

Modern Warfare 2 is het vervolg op gelijknamige game, Call of Duty Modern Warfare. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel ophoudt. Captain 'Soap' MacTavish keert terug, maar dan als niet speelbaar karakter. De levels zijn geavanceerder dan voorheen en bovendien spelen de meeste missies zich af op besneeuwde bergtoppen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?