Modern Warfare 2 verandert matchmaking

Als je in Australië woont, kan online spelen lastig worden. Ook Australische Modern Warfare 2-spelers hebben hier last van. Dit komt doordat Australië ver weg ligt van de bewoonde wereld, waardoor online gamen met iemand uit bijvoorbeeld Nederland met veel lag gepaard gaat.

Infinity Ward heeft de matchmaking daarom veranderd. Jouw lokalisatie is nu veel belangrijker bij een hoge ping. Hierdoor heb je minder tot geen lag, maar het zoeken naar een match duurt wel langer. Als Nederlanders maakt deze verandering niet zoveel uit. We zullen alleen meer Nederlanders tegenkomen. Voor Australiërs is dit wel een praktische verandering.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?