Modern Warfare 2 uitgesteld

Ook ik vind het niet leuk om slechter nieuws te posten. Helaas is ook slecht nieuws, 'nieuws'. Call of Duty: Modern Warfare 2 (waarvan we vandaag al een filmpje konden zien), komt pas later uit op PC. De console-eigenaars moeten niet panikeren, want hun data zijn niet veranderd.

Modern Warfare 2 ging normaal gezien uitkomen op 10 november, maar komt nu pas 14 dagen later uit voor de PC. Er zijn nog geen officiële redenen gegeven waarom de game uitgesteld wordt, maar er gaan geruchten de ronde dat het de strijd tegen piraterij te maken heeft.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?