Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 Stimulous Package te laag geprijsd?

Volgens Jesse Divnich, een analist voor Electronic Entertainment Design and Research, heeft Activision te weinig gevraagd voor de Stimulous package DLC voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Divnich beweert dat, gezien de populariteit van de game, de prijs best hoger had kunnen zijn en dat dit dezelfde resultaten op zou leveren. De Stimulous package, waarin veel extra multiplayer maps te vinden zijn, is momenteel voor 1200 Microsoft Points te krijgen in de Xbox Live Store.

Wat denken jullie hierover? Zou jij de package halen als hij duurder was? Of vond je hem al aan de dure kant?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?