Check al onze gamescom content hier!
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Modern Warfare 2 prestige edition in Europa

Zoals sommigen al zullen weten krijgt Call of Duty: Modern Warfare 2 een prestige edition. Een prijzige doch ultravette speciale editie van de game. Nu is deze prestige edition te bestellen als pre-order in Europa. Wees er dus snel bij, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Wil je graag weten wat het pakket allemaal te bieden heeft? hier. Call of Duty: Modern Warfare 2 zal op 10 november 2009 verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?