Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Modern Warfare 2 meer dan 200.000 jaar gespeeld

Modern Warfare 2 wordt veel gespeeld. Dat is geen geheim. Hoeveel was tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Robert Bowling van Infinity Ward maakte vandaag de cijfers bekend van het totaal aantal uur online gameplay op Modern Warfare 2.

Wow. Modern Warfare 2 players have invested more than 1.75 billion hours (200,000+ yrs) of #MW2 gameplay on #xboxlive alone since release

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?