Check al onze gamescom content hier!

Modern Warfare 2: Map Pack 2 komt later dit jaar

Onze beste man Thomas Tippl, COO bij Activision hield het niet alleen bij de aankondiging van een nog onbekende nieuwe titel voor Call of Duty gemaakt door Infinity Ward, maar kwam ook met een bericht over de huidige titel Modern Warfare 2.

Volgens Tippl zal op een nog onbekende datum later dit jaar een tweede map pack voor Modern Warfare 2 worden uitgebracht. Map Pack 2 om het zo makkelijk te noemen zal wederom door Infinity Ward worden vervaardigd.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?