Modern Warfare 2 leaderboards krijgen een reset

Robert Bowling van Infinity Ward heeft via het bekende medium Twitter laten weten dat de leaderboards van Call of Duty: Modern Warfare 2 vlak voor de release een reset krijgen. Dit om te voorkomen dat sommige gamers een voorsprong krijgen op de leaderboards doordat ze de game een dag eerder hebben bijvoorbeeld.

It definitely looks like a full leaderboard / level reset is in order just before the release date to ensure no unfair advantages.

Op zich een goede zaak dus, niet zo eerlijk als iemand toevallig de game wat eerder heeft en al een prestige mode heeft gedaan bijvoorbeeld. Dus hou er rekening mee, mocht je de game een dag (of eerder nog) voor de release hebben, stort je dan maar eerst op de single-player van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?