Modern Warfare 2 krijgt vrijdag een patch

Gisteren kregen veel scholen en bedrijven ineens massaal de ziekmeldingen om hun oren, maar wie dacht dat dit kwam door Mexicaanse griep, zit waarschijnlijk goed mis. Veel gamers konden gisteren, na maanden wachten, eindelijk los in de meest besproken game van dit najaar; Call of Duty: Modern Warfare 2.

Gamers met een PlayStation 3 moesten worden teleurgesteld, want naast het unlocken van trophies, konden zij ook geen gebruik maken van de invite mogelijkheden. Infinity Ward heeft zojuist laten weten dat ze aanstaande vrijdag komen met een patch die deze problemen gaat oplossen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?