Modern Warfare 2 in Third Person?

Call of Duty: Modern Warfare 2 is misschien wel de meest verwachte game van dit jaar. Veel fans zitten te trappelen om de game te spelen, maar er zijn beelden gelekt door een iemand. Is Modern Warfare 2 al verkrijgbaar?

Een Fransman had een livestream aanstaan van hoe hij Modern Warfare 2 speelde. Op zich is dat al heel opvallend. Opvallender is dat hij de game in Third Person speelde. Zou dit de speciale verrassing zijn Infinity Ward, of is het gewoon een hoax? Oordeel zelf in de video hieronder.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?