Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 in real-life

Het heeft ruim een week geduurd, maar het is het team van de Britain's FiveFWD gadget show gelukt om het level The Pit uit Modern Warfare 2 na te bouwen in real-life. Natuurlijk hebben ze dit niet voor niets gebouwd.

Het team heeft het namelijk voor elkaar gekregen om voor de volgende show de Special Forces Soldier een race te laten houden. Helaas voor ons zal deze show niet vanuit Nederland te bekijken zijn, maar The Pit in real-life kun je hieronder bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?