Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 grootste lancering ooit

Uitgever Activision gaat de release van Modern Warfare 2 groot aanpakken. Zo heeft Activision een marketingbureau ingehuurd met als opdracht om van de lancering de grootste entertainment launch aller tijden te maken.

Of de game het huidige record van Grand Theft Auto IV weet te verbreken is nog maar de vraag. GTA IV heeft namelijk op de eerste verkoopdag wereldwijd 3,6 miljoen exemplaren weten te verkopen. Activision zal dus met een flinke entertainmentlancering moeten komen willen ze dat overbruggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?