Modern Warfare 2 gaat emotionele kant op

Volgens de componist Hans Zimmer, die de muziek van het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 2 componeert, zal de game een emotionele donkerheid bevatten die een grote impact zal hebben op de gamers. Om het even verstaanbaar te maken, hij wil ons gewoon duidelijk maken dat het ook met de muziek goed zit in Modern Warfare 2.

What makes it really interesting is that it has an emotional darkness to it where sometimes you go, I just can't believe they are going to do this now and then they do it, he said. It's full of those sort of moments where it just takes things further than anyone would expect them to do. So I think it is less a geographic journey than an emotional one.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?