Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 bijna perfect

In Japan kopen veel gamers hun games veelal op de cijfers uit het blad Famitsu en aangezien Famitsu het grootste blad in Japan is heeft dit blad enorme invloed op de verkopen van een game. Activision hoeft echter niet bang te zijn.

Call of Duty: Modern Warfare 2 heeft bijna een perfecte score gehaald. De game werd namelijk beoordeel door vier redacteurs en heeft 39 van de 40 punten gehaald. Ook de games Tales of Graces en Winning Eleven PlayMaker 2010 kregen een mooie scoren.
-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?