Call of Duty: Modern Warfare 2
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Modern Warfare 2 backwards compatible op Xbox One

Wat veel Xbox One eigenaren sinds het begin van het Backwards Compatibility-programma wilden, is eindelijk realiteit. Call of Duty: Modern Warfare 2 is beschikbaar op Xbox One. De game is oorspronkelijk uitgebracht in 2009 op de Xbox 360.

Na de remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare doken snel geruchten op van een mogelijke remaster voor de opvolger. Helaas bleef dit uit, maar werd al wel Modern Warfare 3 toegevoegd aan de Backwards Compatibility-lijst. Velen, waaronder ik, beschouwen Modern Warfare 2 als de beste in de serie. Fans kunnen dus hun hart ophalen en vanaf nu in Modern Warfare 2 weer hun AC-130 scoren. Of als je toch de bikkel bent, ga je direct voor de Nuke op je Xbox One. Dus pak je game als je die nog hebt, stop hem in je Xbox One en hij installeert automatisch of je moet hem opnieuw aanschaffen in de Microsoft Store.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf vandaag beschikbaar via Backwards Compatibility.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?