Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 aan top in Time Magazine's top 10

Elk jaar komt het blad Time Magazine met allerlei soorten top 10's waaronder een top 10 van alle games die dat jaar verschenen zijn. Ook dit jaar heeft het magazine weer een top 10 voor ons samengesteld en Activision heeft absoluut niets te klagen.

Activision heeft namelijk met de games Modern Warfare 2 en DJ Hero twee plekken in de top 3 weten te bemachtigen. Modern Warfare 2 staat zelfs op nummer één. DJ Hero staat daarentegen op nummer 3, wat natuurlijk ook lang niet slecht is.

Top 10 Video Games
1. Modern Warfare 2
2. Batman: Arkham Asylum
3. DJ Hero
4. Borderlands
5. New Super Mario Bros. Wii
6. Geo-Defense Swarm
7. Scribblenauts
8. Halo 3: ODST
9. Assassin's Creed 2
10. Uncharted 2

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?