Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Modders kunnen aan CoD 4 gaan sleutelen

Dat Call of Duty 4: Modern Warfare een waardig deel van de serie is, blijkt wel uit alle lovende woorden die we van alle kanten opvangen. Toch kan het altijd leuker of beter, zo vinden velen.

Voor die mensen is er nu goed nieuws, en met name voor de modders onder hen. Infinity Ward, ontwikkelaar van de game, heeft namelijk de modificatiesoftware voor Call of Duty 4: Modern Warfare vrijgegeven. Met deze software is het nu voor iedereen mogelijk om op zowel single- als op multiplayergebied aanpassingen te maken.

Wanneer je zelf ook jouw modificatiekunsten wilt gaan toepassen kun je hier terecht. Reserveer wel een klein beetje ruimte op je pc, het pakket weegt namelijk 604 MB.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?