Grand Theft Auto IV
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • EERSTE RELEASEDATUM 19 april 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Mod maakt GTA IV nog realistischer

Er is een nieuwe mod in de ENB Series verschenen die GTA IV op een drastische wijze verandert. Dit komt doordat de mod de belichting, anti-aliasing en de ambient occlusion flink wijzigt, hetgeen de bijna realistische look die de game oorspronkelijk al had verdubbelt. Op PCGH vindt je screenshots van deze mod en kan je zien wat je met deze mod kunt bereiken.

Waar de mod is te downloaden of wanneer deze uitkomt is niet bekend. We denken ook dat je pc een flink stuk sterker moet zijn dan de huidige GTA IV specificaties.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?