MMO-Need for Speed begint met tests in maart

MMO's zijn populair. Miljoenen mensen spelen de games en het kan een grote bron van inkomsten worden. Electronic Arts ziet dit ook in en maakt een gewaagde stap met Black Box. Zij zullen namelijk een Need for Speed MMO gaan maken.

Online deden de vorige Need for Speed games het altijd goed, dus een game ontwikkelen die zich enkel en alleen richt op de online gameplay zou geen slecht idee zijn. Black Box gaat samen met EA Singapore samenwerken om deze MMO te gaan maken exclusief voor de PC. In maart zullen de eerste tests gedaan worden met de game. De game zal dan alleen in Azië speelbaar zijn. Wanneer het daar een succes is kan het ook naar Amerika of Europa gebracht worden. Er is geen precieze releasedatum voor Need for Speed: World Online, maar de kans is groot dat hij dit jaar nog verschijnt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?