Miyamoto zou nu geen kans maken bij Nintendo

In een interview met het tijdschrift Egde heeft top-ontwikkelaar Shigeru Miyamoto verteld dat hij nu geen schijn van kans had gemaakt bij Nintendo, mocht hij op dit moment gesolliciteerd hebben. Het megaconern zou op dit moment namelijk teveel afgaan op sollicitanten met schooldiploma's.

Ik was waarschijnlijk nooit aangenomen als ik nu bij Nintendo zou gaan solliciteren. Vanwege toenemende concurrentie maak je zonder HBO diploma geen schijn van kans. Ik ben wel van mening dat je niet alleen een goed diploma nodig hebt om bij Nintendo te werken. Daarom bemoei ik me er nog mee, zodat wij tijdens onze selectieprocedure niks missen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?