Check hier alle PlayStation State of Play content

Miyamoto: 'We moeten uniek blijven'

Levende legende Shigeru Miyamoto heeft weer gesproken. In een interview met een Engels tijdschrift vertelde Miyamoto dat het van belang is dat Nintendo met iets unieks blijft komen. Nu de techniek voor iedereen beschikbaar is, is het belangrijk om door middel van de hedendaagse technologie met iets onderscheidend te komen. En of dat een Wii 2 is met nieuwe functionaliteiten, daar is Miyamoto nog niet over uit.

In the next generation of hardware, the challenge is how unique and different a product Nintendo is able to make. Whether that be Wii HD, Wii 2 or an entirely new console, I am not in a position to say at this point.

Ik ben benieuwd of we op deze E3 beurs naast de introductie van de Nintendo 3DS meer informatie krijgen over een nieuwe console.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?