Miyamoto hint naar Wii Music 2

Shigeru Miyamoto van Nintendo heeft in een interview met CVG laten weten dat hij wel iets ziet in een tweede Wii Music-game. De basis moet precies hetzelfde zijn als zijn gelijknamige voorganger, maar dan enkel wat verbeterd aan de gebruikerservaring.

Unfortunately, we don't have any news we can talk about at the moment. But like Wii Fit Plus, it's not really a sequel to the original Wii Fit - but we have added some features to improve the overall experience. It's kind of an enhanced version.

Alhoewel de meeste Nintendo-titels het aardig goed doen, bleef Wii Music, ondanks zijn trendy doosje, ver achter in verkoop. Er gingen wereldwijd slechts 2,5 miljoen exemplaren over de toonbank van. Houd Gameliner op de hoogte voor meer informatie!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?