Misschien toch PS3-versie Lost Planet 2

Gisteren leek het er nog op dat Lost Planet 2 exclusief voor de Xbox 360 uit zou komen. Dit bleek echter niet te kloppen door verkeerde communicatie.

Capcom heeft nu ondertussen gemeld dat de melding van gisteren niet opgevat moest worden als "exclusief voor de Xbox 360", maar als "voor ontwikkeling op de Xbox 360". Hiermee scheppen ze ook nog een beetje hoop voor andere platformen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?